Haberler

İbrahim Çeçen, İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, ismini taşımaktan onur duyduğu eğitim gönüllüsü, işadamı IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen'i ağırladı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni ziyaret etmek için kente gelen IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen'i Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Yücel Ünal ile Prof. Dr. Telat Yanık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat Dağdemir ve idari personel karşıladı. Prof. Dr. İrfan Aslan ve beraberindekilerle birlikte merkezi yerleşkeyi gezen İbrahim Çeçen, üniversitenin kısa zamanda gösterdiği gelişimle gurur duyduğunu söyledi.

Henüz çiçeği burnunda bir eğitim kurumu olan üniversitenin devlet büyükleri tarafından da takdir edildiğini belirten Çeçen, "Farklı mimarisi ile dikkat çeken ve artık bitme aşamasına gelen fiziki yapılaşma, akademik, idari ve öğrenci sayısındaki hızlı gelişim ile üniversitemiz, toplumun her kesimi tarafından örnek gösterilmektedir. Kısa zamanda gerçekleşen bu başarı hikayesinde emeği geçen Sayın Rektörümüz ve çalışma arkadaşlarını, özverili ve fedakarane çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

İsmini taşımaktan gurur duydukları Sayın İbrahim Çeçen beyi üniversitede ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Prof. Dr. İrfan Aslan, üniversitenin kuruluşundan itibaren her konuda destek veren Çeçen'e teşekkür etti. Prof. Dr. Aslan, "Fakülteleri, yüksekokulları, meslek yüksekokulları, sosyal, kültürel ve sportif tesisleri ile bölgenin ve ülkenin örnek eğitim kurumlarından olan üniversitenin gelişiminin her aşamasında saygıdeğer işadamı İbrahim Çeçen beyin büyük katkıları bulunmaktadır. Sayın Çeçen'in verdiği destekle her geçen gün büyüyen üniversitemiz, gelişimini bundan sonra da devam ettirecektir" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çeçen İrfan Aslan Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title