Haberler

HÜDA PAR Yerel ve Ulusal Basın Mensuplarıyla Buluştu

Güncelleme:

Hür Dava Partisi Bitlis il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Davetlerine icabet ederek kahvaltıya katılan yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Celal Gül, gazetecilere kısaca partinin kuruluş amacı ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Hüda Par Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, parti olarak belediyecilik anlayışıyla halka efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için yola çıktıklarını söyledi. Karakaya, "Halkın yoğun bir teveccühünden dolayı yaklaşık 3 ay önce Bitlis'te seçimlere girmeyi kararlaştırdık. Kararı aldığımız günden bu yana yoğun bir şekilde ev ev, esnaf esnaf, Sivil Toplum Kuruluşlarını, kanaat önderlerini, kurum amirlerini ve halkın her kesimini ziyaret ederek hem kendimizi hem partimizi tanıtıyoruz. Bu gün itibarıyla yaklaşık olarak gezdiğimiz 4 bin eve sadece parti broşürümüzü bırakmıyoruz. Aynı şekilde müsait olup da oturduğumuz evlerde partimizin kuruluş amacını anlatıyoruz. Çünkü bizler Cumhuriyet tarihinde ilk kez sözü eğip bükmeden referansımız İslamdır diyen tek partiyiz. Birçok siyasi partiler, parti tüzüklerinde ve programlarında kendilerini farklı farklı şekillerde tanıtmışlardır. Bu onların doğal haklarıdır. Onları eleştirmek bazında söylemiyoruz. Bizde kendimizi İslami parti olarak tanıtmışız" diye konuştu.

Seçimlere kesinlikle hiçbir partiyle ittifak kurmalarının söz konusu olmadığını da ifade eden Karakaya, "Son zamanlarda halkın partiye ve bize olan teveccühünden dolayı bazı kesimler tarafından kirli propaganda yapılmaktadır. Halkımız şunu bilsin ve emin olsun ki, kesinlikle bizler hiçbir partiyle ittifak kurarak seçime girmeyeceğiz. Halkımızın bize olan güvenine ihanet etmeyeceğiz. Hakkımızda yapılan bu kirli propagandayı kendimize ve bize güvenen insanlara karşı hakaret olarak algılıyoruz. İlgili kişileri bu konuda sorumlu ve duyarlı olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title