Haberler

Henden'den İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Müjdesi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden, “Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız” dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden, "Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız" dedi.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada, okul bünyesinde yapılacak çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alaplı Meslek Yüksek Okuluna daha çok öğrenci getirebilmek için yeni bölümler açacaklarını belirten Henden, Alaplı Belediyesine katkı vermek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e görevinde başarılar dileyen Henden, "Görevinizde başarılar diliyorum. Alaplı'nın kalkınması ve büyümesi için Alaplı Meslek Yüksek Okulu olarak bizlere ne göver düşüyorsa yapmaya hazırız. Okulumuza daha fazla öğrenci kazandırmak için yeni bölümler açmayı planladık. Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız. Üzücü olan, okulumuzun genişlemesi ve büyümesi için yeterli alanımız yok. Yeni bir bina yapacak arsamız yok. Şayet olsaydı okulumuzu daha da büyütebilirdik daha fazla öğrenciyi Alaplı'ya kazandırabilirdik. Buda ilçe ekonomisi için fayda sağlardı. İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemize ve okulumuza karşılıklı katkı sağlayacak projelerle birlikte oluruz" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rıfkı Henden'in ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, ilçenin menfaatleri için her türlü yardımlaşmaya açık olduklarını söyledi.

Ziyarette CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP Alaplı Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Akdeniz ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Eyüp Yanar da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Nuri Tekin Alaplı Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çorum Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çorum Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Erzincan Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Erzincan Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Elazığ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çankırı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çankırı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çanakkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çanakkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bursa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bursa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bolu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bolu Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bitlis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bitlis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bingöl Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bingöl Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title