Haberler

Hekimler Güldü, Güldürdü

Hekim ve sağlık çalışanlarından oluşan tiyatro grubu güldürdü.

Hekim ve sağlık çalışanlarından oluşan tiyatro grubu güldürdü.

Canik Kültür Merkezi'nde sahne alan hekim ve sağlık çalışanlarından oluşan Grup Bilmemz N adlı tiyatro ekibi, "Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi" isimli oyunu sahnelediler. Tiyatro gösterisini çok sayıda hekim ve sağlık çalışanın yanı sıra, Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd.Doç. Dr. Mithat Günaydın, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Şahinoğlu, Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Rızalar, Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Salış, Sağlık-Sen Samsun il Başkanı İlhan Öksüz izledi. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının sorunlarını komedi ve mizahla dile getiren tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, hekimlerin sorunlarını dile getirmenin değişik ve etkili bir yolu olan tiyatro etkinliklerinin artarak devam etmesinin gerekliliğine inandıklarını belirterek, "Halka sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu trajikomik durumun anlatılmasının hekimlerin maddi ve manevi durumunun düzeltilmesine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Samsun Tabip Odası olarak, her zaman hekimlerin sorunları ve özlük haklarıyla ilgileniyoruz. Bu amaçla çalıştaylar, toplantılar, basın açıklamaları gibi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Stresli ortamda çalışan hekim ve sağlık çalışanlarımızı iş ortamının yoğunluğu ve sıkıntılarından uzaklaştırmak için bir tiyatro etkinliği düzenledik" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

haydar şahinoğlu samsun canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title