Haberler

Hayırsever Vatandaştan Köye Sağlık Evi

Hayırsever Nazife Ongun, Dursunbey'e bağlı Selimağa Köyü'ne sağlık evi yaptırdı.

Hayırsever Nazife Ongun, Dursunbey'e bağlı Selimağa Köyü'ne sağlık evi yaptırdı.

Hayırsever Nazife Ongun, Dursunbey'in Selimağa Köyü'ne babasının adını taşıyan Ahmet Ongun Sağlık Evi'ni yaptırdı. Sağlık evinin açılışına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Ahmet Turhan ve protokol üyeleri köylüler tarafından verilen ikramları kabul etti.

Yenilen yemeklerin ardından protokol köyde hizmet vermeye başlayan sağlık evinin açılışını gerçekleştirdi. Vali Ahmet Turhan yaptığı konuşmada Sağlık evinin Selimağa Köyüne kazandırılmasına vesile olan Nazife Ongun'a teşekkür ederken, bu tür hayırlar ile insanlara hizmet edecek yerler kazandırmanın önemine değindi. Vali Turhan, hayırsever Ongun'a destekleri için bir teşekkür plaketi verdi.

Açılışın ardından köylüler ile bir süre sohbet eden Vali Ahmet Turhan, Selimağa Köyüne yapılması planlanan Kuran kursu inşaatına yardımda bulunacakları sözünü verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bahçavan Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title