Haberler

Hastaneden Personel ve Hastalara İftar Yemeği

Demre Devlet Hastanesi personel ve hastalarına iftar yemeği verdi.

Demre Devlet Hastanesi personel ve hastalarına iftar yemeği verdi.

Demre Devlet Hastanesi'nin Öğretmenevi'nde düzenlediği iftar yemeğine ilgi oldukça yoğundu. İftar davetine, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Garnizon Komutanı Jan. Üst. Hasan Erdoğan, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya İdari İşler Daire Başkanı Ramazan Aslantürk, Demre Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şahin, daire amirleri ile hastane personeli, diyaliz hastaları ve yakınları, evde bakım hastaları ve yakınları, hastanede sık sık tedavi gören kronik hastalar ve yakınları katıldı.

İlçe Müftüsü Bahattin Ataklı'nın yemek duası ile başlayan iftar yemeğinin ardından, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman bir konuşma yaptı. Karaman, ilçede yoğun sıcaklıklara rağmen oruç tutan vatandaşları takdir ederken, hastane yönetimine de düzenlemiş oldukları iftar organizasyonundan dolayı teşekkür etti.

Karaman'ın konuşmasının ardından salondakilere canlı olarak ilahi müzik ziyafeti sunuldu. Yemeğe katılan hasta ve hasta yakınları ise böyle bir organizasyonun içerisinde yer aldıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Karaman Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title