Haberler

Hastalara Evde Ziyaret Morali

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin başlatmış olduğu ’evde hasta ziyareti’ uygulaması tüm hızıyla devam ediyor.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin başlatmış olduğu 'evde hasta ziyareti' uygulaması tüm hızıyla devam ediyor.

Genel Sekreter Dr. Mithat Ekici, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Şahin Kabay, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Aslan, hemşireler Mehmet Güral ve Ayşen Akpınar'dan oluşan ekip ile birlikte, 15 gün önce hastanede kalçasından ameliyat olan 65 yaşındaki İsmail Ayan isimli hastayı Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Ziyaret karşısında duygulanan Ayan, "Türkiye nereden nereye geldi. Eskiden ilaç bulamıyorduk. Şimdi ise doktor ve yetkililer ayağımıza kadar geliyor. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, "Biz,bu şekilde taburcu ettiğimiz hastaları evlerine gidip ziyaret ediyoruz. Hastamızın bir sıkıntımızın olup olmadığını soruyoruz. Hastalarımızın bizlere önerilerini dikkate alıyoruz.Bu uygulamamız süratle devam ediyor. Hastanede yatan hastalarımız da doktorlarımız tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Taburcu olan hemen hemen bütün hastalarımıza telefon ve mektupla da ulaşıyoruz.Bakanlığımız emriyle başlatmış olduğumuz bu uygulama, toplumun birbiriyle kaynaşması bakımında da çok güzel bir örnektir" dedi.

Ekici ve beraberindeki heyet daha sonra Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Ek Binası'nın Moral Terapi Bölümün'de yatan Mehmet Başağaçgil isimli hastayı da ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Mithat Ekici Halil Aslan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title