Haberler

Hani'de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Hani ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası Kapalı spor Salonu'nda yapılan final maçı ile son buldu

14 takımın yer aldığı voleybol turnuvasında final maçını Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Zeki Kaya, Hani İlçe Emniyet Amiri Bekir Büyükağaççı, ve çok sayıda taraftar izledi.

Kupa'yı Kaymakamın Elinden Aldılar


Final maçını setlerde 3-0 kazanarak şampiyon olan Hani Halk Eğitimi Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde'nin elinden aldı. İlçede kurumlar arası diyalogun artması, sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla her yıl Kaymakamlık Voleybol Turnuvası düzenlediklerini belirten İlçe Kaymakamı Tahir İğde, turnuvanın kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdüğünü ve bu şekilde sonlandığını söyledi.


Turnuva Çok Zevkli ve Çekişmeli Geçti

Turnuvanın çok zevkli ve çekişmeli geçtiğini hatırlatan Kaymakam İğde, "Bu yılki turnuvaya yoğun bir ilgi oldu. Amacımız kurumlar arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktır. Gördüğümüz kadarıyla bu müsabakalar vesilesiyle kurumlar ve kişiler arasında kaynaşma olmaktadır. Bu da bizleri ayrıca sevindirdi. İlçedeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere Kaymakamlık olarak ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu etkinliklerden kişiler ve kurumlar oldukça memnun. Zaten bu müsabakaları geleneksel hale getirdik. Her yıl yapıyoruz. Karşılaşmalar zevkli, çekişmeli ve dostane geçiyor." Dedi.


Sportmence Yarışma Çok Önemli

Sporda kazanmanın yanında sportmence yarışmanın da önemine değinen Kaymakam İğde, "Kazanmak, şampiyon olmak tabi ki çok güzel ama daha önemlisi ve daha güzeli, sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu bilerek sportmence mücadele etmektir. Kaymakamlık Kupası'nda 14 takımımız mücadele etti. Bu kadar katılımın yüksek olması gerçekten Hani ilçesine ve spor adına güzel bir olaydır. Bizler maçları izlerken, takımlarımız da sahada mücadele ederken büyük keyif aldık. Ben tekrar birinci olan takımımızı tebrik ediyor, diğer takımlara da önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda başarılar diliyorum" diye konuştu.


Amaçlarının bu tür etkinliklerle kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu açıklayan Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya ise, turnuvanın beklentilerinin üzerinde ilgi görmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm takımları tebrik etti.
Turnuvada oynanan final maçında setlerde 3-0 kazanan Hani Halk Eğitimi Voleybol Takımı şampiyon olurken, Anıl köyü Özhan Canaydın Ortaokulu ikinciliği elde etti. Final öncesi oynanan maçlarda rakiplerini yenen Hani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı ise üçüncü oldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title