Haberler

Hafız Selman Okumuş Gönülleri Fethetti

Kilis Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Hafız Selman Okumuş’u misafir etti.

Kilis Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Hafız Selman Okumuş'u misafir etti. Dünya Kur'an-ı Kerim 1.si Okumuş, Nejat Uygur Amfi Tiyatro'da Kilis halkına Kur'an ziyafeti verdi.

Program Hafız Selman Okumuş'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okumuş, güzel sesiyle etkinliğe gelen izleyicilere güzel bir gece yaşattı. Hafız Okumuş programa sohbet ile devam etti. Sohbete Fatiha suresinin mealiyle başladı. Devamında ailelerin çocuklarını iyi yetiştirmeleri gerektiğini ifade etti. Hafız olmanın kendisine çok şey kazandırdığını söyleyen Okumuş, "Kabe'nin içerisinde namaz kılma şerefine nail oldum. Efendimiz'in ayağa kalkarak karşıladığı tek zümre hafızlardır. O yüzden Hafızlık çok önemli. Siz de çocuklarınıza hafız olarak yetişmesi için onları iyi yetiştirin" dedi.

Programın son bölümünde tüm çocukları sahneye alarak etrafına toplayan hafız Okumuş onlarla birlikte Fatiha Suresini okudu. Okumuş, çocuklara çeşitli sorular sorarak, doğru cevap verenleri para ile ödüllendirirken minik çocukların durumdan oldukça memnun kaldıkları görüldü. Hafız Okumuş programı dua yaparak bitirdi. Program bitiminde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz Selman Okumuş'a çiçek takdim etti.

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları M. Ali Eryılmaz, Cuma Özdemir, Mehmet Akif Yavuzlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, dire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Eryılmaz Selman Okumuş Nejat Uygur Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title