Haberler

Güneştekin; "Vatandaşlar seçmen listelerini kontrol etmeli"

Güncelleme:

AK Parti il başkanı Murat Güneştekin yaptığı açıklamada vatandaşların muhtarlıklara asılan seçmen kütüklerini kontrol etmelerini istedi.

AK Parti il başkanı Murat Güneştekin; "Vatandaşlar seçmen listelerini kontrol etmeli"

AK Parti il başkanı Murat Güneştekin, 10 Ocak'ta askıya çıkan seçmen listelerinin 23 Ocak Perşembe günüsaat 17.00'de askıdan indirileceğini hatırlatarak, vatandaşların listeleri kontrol etmeleri gerektiğini açıkladı. Güneştekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Seçmenler, listeleri bağlı oldukları mahalle muhtarlıklarından ya da www.ysk.gov.tr adresinden bilgilerini kontrol edebilirler. Hem Belediye Başkan adayımızla hem teşkilatımızla hem de binlerce gönüllümüzle Batman için çalışıyoruz. Batman halkının özgür iradesini yansıtacağı seçim sandığına gitmesi şehrimiz için önemlidir. Değerli Batman sakinlerinin yaşadığımız şehri daha yaşanılır bir şehir yapmak için şehre sahip çıkmasını diliyoruz" dedi. Engelli seçmenin durumunu muhtara bildirmesi halinde uygun bir sandıkta oy kullanabilmesinin sağlanacağını söyleyen Güneştekin "Bizzat işlem yapamayacak kişiler Noterden istedikleri kişiye özel vekâletname vererek adres beyanı işlemlerini yaptırabileceklerdir. Yine üniversite öğrencileri, öğrenci belgeleri ve yurt ikamet belgeleri ile nüfus müdürlüğüne başvurarak okudukları şehirde oy kullanabileceklerdir. En temel vatandaşlık hakkı oy kullanmaktır. 30 Mart 2014'te oyumuzu kullanalım, kazanan Batman olsun" sözlerine yer verdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title