Haberler

Güneştekin'den Sağduyu Çağrısı

Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin Lice ilçesinde seçim çalışması kapsamında broşür dağıtan Hüda Par'lılara yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı.

Ak Parti İl Başkanından sükunet çağrısı...

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin Diyarbakır'ın Lice ilçesinde seçim çalışması kapsamında broşür dağıtan Hüda Par'lılara yapılan saldırı hakkında açıklama yaptı.

Partileri sağduyuya çağıran Güneştekin "Demokrasiye, hukuka, adalete ve fikir özgürlüğüne inanan halkımız seçimlerde kendi iradesini sandığa yansıtacaktır. Bu zamana kadar siyasi partilerin seçim propagandası yapması, seçmene kendini tanıtmaya çalışması siyasetin gereğidir. Farklı siyasi görüşlerin ve fikirlerin başkalarına saygı çerçevesinde ifade edilmesine hoşgörülü olmamız ve diyaloga açık olmamız gerekir" dedi.

PROVAKASYON UYARISI!

Güneştekin açıklamasının devamında "Bölgenin hassasiyetlerinin dikkate alınarak seçim sürecinin hem siyasi partiler, hem vatandaşlar tarafından sağduyu ve sükûnet içinde, provokasyonlara ve istismarlara sebep verilmeyecek bir üslupla devam etmesini temenni ediyorum. Batman'a, bölgemize, ülkemize sağduyu hâkim olmalı. Hüda Par'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Lice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title