Haberler

Gso'ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetime, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetime, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, GSO'yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yeni yönetimi kutlayarak, başarılar diledi. GSO'nun bundan önceki dönemde de başarılı projelere imza attığını belirten Öztekin, şunları söyledi: "Yeni yönetiminiz hayırlı ve uğurlu olsun. Size ve ekibinize yürekten başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Oğuzeli Belediyesi olarak çalışmalarınızda her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da "Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz, bu görevi bir bayrak yarışı olarak görüyor ve ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önemli olan bayrağı alınan yerden daha ileri noktalara taşımaktır" diye konuştu.

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı da ziyareti sırasında, GSO yeni yönetiminin hayırlı olmasını diledi. Birlik beraberlik içinde hareket etmenin şehrin başarısını etkilediğine işaret eden Hasırcı, " Gaziantep'in üretim başarısı ihracat rakamlarına yansıyor. Birliğimiz ve dirliğimiz bozulmasın. Yeni yönetiminize başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GSO tarihinde ilk kez kadınların yönetimde yer aldığını anımsatan Kılçık, sanayici Ferhan Sağım'ın GSO'nun ilk Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesinden memnun olduklarını kaydetti. Kılçık, "Bizim Genel Merkezimizde de bir bayan yönetime girdi. Bayanların da konulara farklı bakış açıları var. Bu durum bizleri oldukça sevindirdi. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

GSO Başkanı Adil Konukoğlu da bu seçimde Oda tarihinde ilkler yaşandığına işaret ederek, şunları söyledi:

"57 Meclis Üyemizin 28'i, 11 Yönetim Kurulu Üyemizden de 5'i değişti. 1989 yılında kurulan oda tarihinde ilk kez 3 kadın Meclise girdi. Yeni arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Şehrimizin sanayisinin önünü daha da açmak için gayret edeceğiz. Bu şehir ve bu ülke için çalışan, hizmet üreten, istihdam sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz" - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Konukoğlu Ali Kılçık Gaziantep Oğuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title