Haberler

Google'ın Türk Yöneticisinden Mehmet Kocadon'a Ziyaret

Google Avrupa-Orta Doğu-Afrika Pazarlama Müdürü Yonca Dervişoğlu Brunini ve ailesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Yonca Dervişoğlu Brunini'nin yanı sıra Prof. Dr. Ahmet Dervişoğlu, Çayhan Dervişoğlu ve Avukat Akın Çamoğlu katıldı. Bodrum'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Brunini, "Çok uzun yıllardır Bodrum'a gelip gidiyoruz ve artık Bodrumlu olmaya karar verdik. Bodrum doğasıyla, kültürüyle, gelenekleriyle güzel bir şehir" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyaretleri için Google yetkilisi Yonca Dervişoğlu Brunini ile ailesine teşekkür ederek, Bodrum'a olan ilgilerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bodrum'un doğal güzelliklerinin ve kültürel özeliklerinin yanı sıra iklimiyle de dünyada eşi benzeri olmayan bir cazibe merkezi olduğundan bahseden Başkan Kocadon, "Bodrum'da yaşamayı istemekle gerçekten çok doğru bir karar vermişsiniz. Çünkü Bodrum öyle bir yer ki, burada herkes kendi Bodrumunu yaşıyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Dervişoğlu Mehmet Kocadon Bodrum Google Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title