Haberler

Gölbaşı İlçesinde KPSS ve Dgs Kursu Açıldı

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere yönelik olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS) hazırlık kursları açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere yönelik olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) hazırlık kursları açıldı.

110 öğrencinin başvurduğu kurslar iki ay sürecek. Matematik ve Sayısal Uygulamalar dersi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Kahraman tarafından, Sözel-Mantık ve Tarih dersleri Okutman Volkan Sezgin tarafından, Türkçe ve Hızlı Okuma dersleri Okutman Burak Telli tarafından verilecek. Kurs süresince ilgili alan hocalar tarafından ayrıca Zaman Yönetimi, Çatışma-Stres Yönetimi ve Yönlendirilmiş Çalışma eğitimleriyle birlikte sınavlara ilişkin periyodik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de verilecek.

Bilgisayar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehriban Emek'in koordine ettiği kurslar hakkında değerlendirmede bulunan Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, KPSS ve DGS kurslarının ücretsiz ve yüksekokul öğretim elemanları tarafından gönüllü olarak verildiğini ifade ederek öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Çetin kurslara yüksekokul mezunlarının da katılabileceğini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Kahraman Gölbaşı Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title