Haberler

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ten Veda Ziyareti

Çıkarılan kararname ile Giresun Emniyet Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişi olarak atanan Uğur Öztürk, Giresun Gazeteciler Derneğine veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Öztürk, Gazeteciler Derneğinde Başkan Bekir Bayram, yöneticiler ve basın mensupları tarafından karşılandı. Gazeteciler Derneği Başkanı Bayram, Emniyet Müdürü Öztürk'ün görevde bulunduğu 3 yıllık süreçte yaptığı başarılı çalışmalarla ve toplumun her kesimiyle kurduğu sıcak ve samimi diyaloglarla takdir topladığını ifade etti.

Ziyaret sırasında Giresun basınından övgüyle söz eden Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, "Giresun'da görev yaptığım süreç içerisinde basın mensuplarımız olarak sizlerden büyük destek gördüm. Yaptığınız düzeyli ve objektif habercilikle benim ve teşkilatımın çalışmalarını kamuoyuna doğru ve eksiksiz bir şekilde aktararak hizmet şevkimizi artırdınız. Tüm basın, yayın organlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda, görev yaptığı süreçle ilgili görüş ve düşüncelerini de dile getiren Öztürk, "Giresun'da görev yaptığım 3 yıl içerisinde ben ve teşkilatım, halkımızın huzur içesinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması için gece-gündüz var gücümüzle çalıştık. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, mahalle imamlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla, esnaflarımızla karşılıklı ziyaretlerde bulunduk. Halkımızla bir araya geldik. Kurduğumuz bu diyaloglar ve görüş alışverişleri sayesinde şehrimizin huzur ve güvenliğini çok daha iyi sağlama imkanına kavuştuk" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Bayram Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title