Haberler

Geleneksel Tefenni Kupası Başladı

Burdur'un Tefenni ilçesinde "Geleneksel Tefenni Kupası", Tuncer Yıldız Stadı'nda başladı.

Burdur'un Tefenni ilçesinde "Geleneksel Tefenni Kupası", Tuncer Yıldız Stadı'nda başladı.

Tefenni Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'nun başlama vuruşunu yapmasıyla başlayan kupada Tefenni Kaymakamlığı, Belediye, Uysallar Mermer, Yayla Spor, İmam Hatip, Hasanpaşa Kasabası, Gençler Birliği, Türk Telekom, Beyköy, Kocakasap, Tezcan İletişim ve Jandarma takımları mücadele ediyor.

Turnuvanın açılışına Tefenni Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Hasanpaşa Belediye Başkanı Bayram Yıldız, İlçe Milli, Eğitim Müdürü İzzet Şahin ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir katıldı.

Tefenni Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek başlayan turnuvanın centilmenlik, barış ve dayanışma içerisinde geçmesini diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Şahin takımlara başarılar dilerken, turnuvanın centilmenlik, barış ve dayanışma içerisinde geçmesini dileyen Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir ise, "Turnuvanın amacı birlik, beraberlik, birbirimizi tanıma, dayanışma, kaynaşma ve kardeşliği güçlendirmedir.Bu turnuvaya katıldığı için tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Yıldız Hasanpaşa Tefenni Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title