Haberler

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrencilerle bir araya geldi

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kariyer günlerinde öğrencilerle bir araya gelerek, gençlere hedef belirleme ve zorlukları yenme konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Bizim size tavsiyemiz, bu telefonların kölesi olan gençler değil de bunları üreten gençler olmanız yönündedir. Mutlaka bir hedefiniz, bir hayaliniz olmalı ve o hedefe giderken de şartlar ne olursa olsun zorlukları yenmek sizin elinizde" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kariyer günlerinde öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte zaman yönetiminden, hedef belirlemenin önemine dek birçok önemli noktaya değinen Başkan Büyükgöz, "Liseyi okurken hayatımı 3 saatlik uykuyla tamamladım. Geri kalan vaktimi ise okumak ve çalışmak arasında geçti. Ortaokulda bir öğretmenimin bana etki etmesi sonucu kitap okuma hastası oldum. Liseyi bitirdiğim gün kütüphanemde 2 bin 500 kitabım birikmişti ve hiçbirini okumadan rafa kaldırmamıştım. O dönemde Gebze İmam Hatip Lisesi'nde ve birçok lisede klasik matematik öğretiliyordu. Lise hayatım boyunca hiç özel ders almadan ve dershaneye gitmeden üniversite sınavına girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazandım" dedi.

"Mutlaka bir hedefiniz, bir hayaliniz olmalı"

Büyükgöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler o gün 10 tane tehlike ile büyüyorduk, bugün ise sizler 100 tane tehlikeyle büyüyorsunuz maalesef. Sizler bu tehditler altında karşı limana sağ salim çıkarsanız emin olun ki, asıl kahramanlar sizler olacaksınız. Çünkü sosyal medya batakları, köşe başlarında bekleyen uyuşturucu baronları ve daha nice şeytani tuzaklar. Bizim size tavsiyemiz ise bu telefonların kölesi olan gençler değil de bunları üreten gençler olmanız yönündedir. Mutlaka bir hedefiniz, bir hayaliniz olmalı ve o hedefe giderken de şartlar ne olursa olsun zorlukları yenmek sizin elinizde"

Program bitiminde öğrenciler Başkan Büyükgöz'e çiçek ve hediye takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zinnur Büyükgöz Gebze Belediye Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title