Haberler

Fotoğraflarla Anılar' Sergisi Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay’ın ’Fotoğraflarla Anılar Sergisi’ açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay'ın 'Fotoğraflarla Anılar Sergisi' açıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay'ın derlediği 'Fotoğraflarla Anılar Sergisi' düzenlenen tören ile açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda gerçekleşen serginin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda davetli katıldı.

Gazeteci Muhammet Karaçay, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle farklı bir etkinlik yapmak istediğini belirterek, "75 fotoğrafın yer aldığı 'Fotoğraflarla Anılar Sergisi'ni umarım beğenirsiniz. Fotoğraflarla Anılar Sergisi'nin açılmasına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol'a teşekkür ediyorum" dedi.

Denizli medyasında 33 yıldır görev alan Muhammet Karaçay'ın bu fikir ile kendilerine geldiğinde çok sevindiğini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ise sergiye destek veren Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ile Gazeteciler Cemiyeti'nin ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan Muhammet Karaçay ile 1987 yılında tanıştıklarını ve ilk fotoğrafını o dönemde çektiğini ifade ederek, basın emekçilerinin gece gündüz demeden zor şartlarda vatandaşlara haber ulaştırma görevlerini yerine getirdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı Başkan Zolan ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. Karaçay'ın yapımını gerçekleştirdiği Fotoğraflarla Anılar programlarından derlediği 75 fotoğraf, 9-15 Ocak tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü Muhammet Karaçay Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title