Haberler

Fokus'tan Siyahbeyaz Sergi

Samsun Fokus Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği üyeleri tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan siyah beyaz temalı 2.karma fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Samsun Fokus Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği üyeleri tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan siyah beyaz temalı 2. karma fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Samsun İl Özel İdaresi Sanat Galerisi'nde açılan karma fotoğraf sergisinin açılışını Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, Fokus Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Mustafa Bülbül ve dernek üyelerinin yanı sıra Samsunlu sanatseverler katıldı.

Dernek üyelerinin çektiği siyah-beyaz temalı toplam 67 fotoğrafın sergilendiği serginin açılışında Türkiye standartlarının çok üzerinde fotoğrafların sergilendiğini ifade eden Fokus Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Mustafa Bülbül, "Burada bulunan fotoğrafların büyük bölümü düzenlediğimiz gezilerde çekilen fotoğraflar. Gezilerimiz karşılıklı etkileşimin ve fotoğraf eğitiminin en güzel olduğu zamanlar. Bunun dışında her pazartesi akşamı derneğimiz üyeleri ve fotoğrafseverlerle eğitim faaliyetleri yapıyoruz" dedi.

Herkesin sanatçı olamayacağını belirten Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, "Sanat bir aşktır. Fotoğraf sanatı da bir aşktır. Buna tutkulu olmayan bu işi yapamaz. Burada sergilenen fotoğraflar muhteşem" diye konuştu.

Serginin 1 Nisan tarihine kadar gezilebileceği bildirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Taner Genç Samsun Yerel Haberler

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title