Haberler

Filyos'ta Başkan Ünal Okulları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde, Belediye Başkanı Ömer Ünal, beldede bulunan okulları ziyaret etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde, Belediye Başkanı Ömer Ünal, beldede bulunan okulları ziyaret etti.

Çaycuma ilçesine

bağlı Filyos Beldesinde, Belediye Başkanı Ömer Ünal, yeni eğitim ve öğretim sezonunda beldede bulunan okulları ziyaret etti. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal beraberinde Başkan Yardımcısı Selami Köktürk ile birlikte beldede bulunan Zübeyde Hanım İlkokulu, Seçil Şanlı Ortaokulu, Atacan Şanlı Çok Programlı Lisesi ve Melek-Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Ünal ayrıca ziyarette tüm okulların sorunlarını dileyerek, yardımcı olma sözünü verdi. Ünal, "Belediye olarak ben ve başkan yardımcımız ile birlikte beldemizde bulunan okullarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin nedeni yeni eğitim ve öğretim sistemi olan 4+4+4 sistemiyle ilgili olarak beldemizde olan okulları ziyaret ederek sıkıntıları varmı ihtiyaçları varmı diye kontrol etmek

ve taşımalı eğitim ile bir sorun olmuş. Geriş Mahallemizde taşımalı eğitim ile ilgili bir aksama olmuştur. O konu düzelinceye kadar Belediye olarak yardımcı olacağız. Öğrencilerimizi okula kadar taşıyacağız. Okulu gezdik. Herhangi bir sorunu olmayan ve örnek gösterilecek bir okuldur. Ben yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Mustafa Furtun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Ünal ve Başkan Yardımcısı Selami Köktürk'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Furtun, "2012-2013 Eğitim Öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamış bulunuyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm ulusumuza, beldemize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu kapsamda Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan yardımcımız okulumuzu ziyaret ettiler. Biz bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman destek olduklarını biliyoruz. Ayrıca kurumumuza yapmış olduğu desteklerinden dolayı ve de ziyaretinden dolayı okulum adına teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Ünal Ömer Ünal Çaycuma Filyos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title