Haberler

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Aylık Değerlendirme

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasındaki faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasındaki faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan : "Yıllık olarak sunulan faaliyetlerimizi özetlediğimiz Faaliyet Raporumuza ek olarak, Ocak ayından itibaren aylık faaliyetlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

15 Aralık 2011-15 Ocak 2012 tarihleri arasında Odanın Fethiye'nin tanıtımına yönelik hazırladığı web sayfası çalışması, Etkin Mağazacılık ve İnsan Yönetimi Eğitimi, 2010 Fethiye Sosyo-Ekonomik Raporu'nun tanıtımı, üye ziyaretleri, gemi batırılması için yapılan maddi yardım, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı, 2011 Yılı Değerlendirme Toplantısı, Motivasyon ve Olumlu Düşünce Eğitimi, CHP'li vekillerin ziyareti, KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı Tanıtım Toplantısı, Çalışan Gazeteciler Günü yemeği, 2011 Uçuş Sezonu Değerlendirme Toplantısı, Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri faaliyetleri hakkında basın mensuplarına bilgiler aktaran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, "Odamız geniş çaplı eğitim çalışmalarını bundan sonra da sürdürecektir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Akif Arıcan Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title