Haberler

Eskrim Türkiye Şampiyonası'na Antalyalı Sporcular Damgasını Vurdu

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen, Yıldızlar Epe-Kılıç Türkiye Şampiyonası ve Büyükler Satellite Turnuvası Antalya’da başladı.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen, Yıldızlar Epe-Kılıç Türkiye Şampiyonası ve Büyükler Satellite Turnuvası Antalya'da başladı.

Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya yıldız kılıç ve epe kategorilerinde bayan ve erkeklerde 7 ülkeden 37 kulüp katıldı. 560 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Antalya adına yarışan Epe branşında Use Çisem Ay birinci, Esra Zeynep Ak üçüncü olurken Antalya takımı ise genel derecede birinci olarak şampiyonaya damgasını vurdu.

Eskrim branşına son yıllarda gençlerin ilgisinin arttığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Özellikle aileler ve veliler çocuklarını bu spora yönlendirmeye başladı. Okullarda eskrim çocuklarımızın ilgisi daha çok çekmeye başladı." Eskirim branşına daha çok sporcu kazandırmak için spor merkezlerimizde sporcu yetiştirecek ve ilimizi müsabakalarda başarıyla temsil edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title