Haberler

Eski Köyler Mahalle Oldu

Balıkesir'de eski köyler mahalle oldu.

Balıkesir'de eski köyler mahalle oldu. Yerel seçimlerde tüm köyler Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı mahalle statüsünde olacak. Belediye Başkan Adayları da 'köy ziyaretleri' adı altında mahallelere geziler düzenleyip vatandaşları ziyaret ediyor, büyükşehiri ve yerel seçimlerin önemini anlatıp oy istiyor.

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve partili yöneticiler olduğu halde teşkilat olarak her gün farklı bir yerde Karesili vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz önceki akşam Ziyaretli, Karakol ve Fethiye mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kadın, erkek, genç, yaşlı mahalle sakinleri AK Partili aday ve teşkilat mensuplarını teveccühü ve coşku içinde karşılıyor. Gördükleri ilgi ve yaşanan coşkunun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirten Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz herkese teşekkür etti. Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ilk olarak Ziyaretli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkıyla beraber yatsı namazını kılan Yücel Yılmaz kahvehane ziyaretinden önce kendisini Kur'an kursunda bekleyen mahallenin bayanları ile buluştu. Kadın Kolları başkanı Hülya Kamçı'nın organize ettiği buluşmada mahalleli bayanlar eğitimci olan Yücel Yılmaz'a sıkıntılarını anlattı. Yücel Yılmaz, "Hanımlar artık susmuyor konuşuyor, hakkını arıyor, soruyor, sorguluyor. Her şeyden haberdar oluyorlar. Bu bizi fazlası ile mutlu ediyor. Aydın ve gelişmiş bir toplum istiyorsak bunun temeli sorgulayan, araştıran ve eğiten annelerden geçiyor. AK Parti olarak yaptığımız icraatlarla kadınlarımızın sosyal ve siyasal alanda daha fazla yer almasını sağladık. Değerli büyüklerim, sizlerden ricam çocuklarınızı özellikle de kız çocuklarınızı okutun" diye konuştu.

YILMAZ: "BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN İŞİ. HAYAL DEĞİL HİZMET VAAT EDİYORUZ"

Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz samimi ve sıcak bir şekilde geçen görüşmede Kura'an kursundaki hanımların duasını alarak ayrıldı. Yücel Yılmaz ve ekibinin ikinci adresi ise Karakol mahallesi oldu. Karakol'da köy meydanında kadınlı erkekli kalabalık bir kitleye seslenen Yılmaz, "Size hayal değil hizmet vaat ediyoruz. Belediyecilik AK Parti'nin işi. Planlarımız, projelerimiz hazır. KÖY-DES projesi ile başlayan kalkınma büyükşehir olmamız ile birlikte daha da hızlanacak. Artık su sorununuzdan kanalizasyona, arıtmadan çöp probleminize kadar her şeyi bizler size sağlayacağız. Bizim işimiz hizmet. Bu hizmeti edecek gücü de sizlerden alıyoruz" dedi.

Daha sonra Karakol mahallesindeki bir hacı teyzenin evine misafir olan Yücel Yılmaz ve İlçe Başkanı Kemal Aydemir ev sakinleriyle birlikte çay içip sohbet ettiler. Son olarak Fethiye mahallesini ziyaret eden AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı ve teşkilat mensupları seçimlerde AK Parti'ye oy istediler. Yücel Yılmaz, "30 Mart Balıkesir tarihi için bir milat, bir devrim. Karar da sizin, mühür de sizde. Size hizmet edecek kadrolara destek verin. Destek sizden hizmet bizden" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Aydemir Yücel Yılmaz Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title