Haberler

Erzurum İl Genel Meclisi Temmuz Ayı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Erzurum İl Genel Meclisi 2013 yılı 3.dönem temmuz ayı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

Erzurum İl Genel Meclisi 2013 yılı 3. dönem temmuz ayı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

Kamu kurumlarının idarecileri, il genel meclisi üyelerinin katıldığı toplantı Vali vekili Mehmet Gök başkanlığında yapıldı.

Gök konuşmasında, " Yılda 4 defa yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantılarının üçüncüsü olan Temmuz ayı toplantısını yapmak için burada bulunmaktayız. Haziran ayı sonu itibariyle yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarımızın valiliğimize vermiş oldukları yatırım izleme cetvelleri doğrultusunda ilimizdeki kamu yatırımlarının durumunu ele aldık." dedi.

Toplam proje sayısının 976 adet olduğunu belirten Gök, bu yatırımlardan Haziran ayı itibariyle 30'unun bitirildiğini, 375 adet yatırama devam edildiğini ve 571 adet yatırıma ise henüz başlanılmadığını belirtti.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, "2013 yılında toplam 120 proje var. Bu yıl LYS'de Erzurum büyük bir başarı yakaladı. Bu süreçte öğrencilere destek veren herkese teşekkür ederim. Erzurum için LYS Türkiye birinciliği herkesin gururudur." şeklinde konuştu.

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan'da, Çifte Minareli Medrese'nin ihalesinin normalde 2015 yılında son bulacağını fakat daha erken bitirmeye çalışacaklarını kaydetti.

Kamu kurum ve kuruluş müdürleri arasında yatırım programlarında yer alan projeler ile yürütülecek faaliyetler konusunda fikir alış verişi yapılması ile toplantı sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title