Haberler

Ereğli'de Tiyatro Gösterisi

Güncelleme:

Ereğli'de Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız' isimli tiyatro gösterisi düzenlendi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız' isimli tiyatro gösterisi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Ereğli İlçe Müdürlüğü tarafından Aile haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız' isimli tiyatro gösterisi Atatürk Kültür Merkezi sinema salonunda sahnelendi. Tiyatro gösterisini Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Aile ve Sosyal Politikalar Ereğli İlçe Müdürü Necdet Kocaman, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ile Huzurevi sakinleri, Karadeniz Bölge Komutanlığındaki er ve erbaşlar ile bazı vatandaşlar izledi.

Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tiyatro gurubu tarafından sahnelenen ve 'Aile bağları ne kadar güçlü olursa sizi hayata bağlayan yaşam sevincinizin artacağı'nın konu edildiği tiyatro gösterisi ücretsiz olarak sahnelendi.

(VK)

23.05.2013 12: 27: 39

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Karadeniz Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title