Haberler

Erdem: "Seçimden Önce Oy Topladılar, Şimdi Yalnız Bırakıyorlar"

AK Parti Aydın Miletvekili Mehmet Erdem, Aydınspor 1923 ile ilgili çok önemli açıklama yaptı.

AK Parti Aydın Miletvekili Mehmet Erdem, Aydın spor 1923 ile ilgili çok önemli açıklama yaptı.

Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın spor 1923'ü öz evladı gibi gördüğünü hatırlattı. Erdem, "Kendi öz evladını adeta ortada bıraktı. Hiçbir yerde yerel yönetim sahip çıkmadan spor kulüpleri başarı sağlayamaz. Kaldı ki bu takım Aydın Belediyesi tarafından kurulmuş bir takımdır. Sayın Çerçioğlu bu kulübe sahip çıkmalıdır"dedi.

EN YAKIN ADAMINI BAŞKAN YAPTI

Aydınspor 1923'ün İlhami Ortekin zamanında Aydın Belediyespor olarak kurulduğunu belirten Erdem, "Daha sonra Sayınn Çerçioğlu Aydınspor1923 olarak ismini değiştirdi. Yakın adamı olan Suha Bayırlı'yı kulüp başkanı yaptı. Seçimler öncesinde 'Zeybek Arena Stadı ile sporcu yetiştirme tesislerini yapacağım ve Aydınspor1923'ü 1. Lige taşıyacağım' diye vaatte bulundu. Şimdi ne oldu da takımı öksüz gibi ortada bırakıyor"dedi.

GİTSİNLER DİĞER İL VE İLÇELERDEN ÖĞRENSİNLER

'Bırakın Zeybek Arena yapmayı mevcut takıma dahi katkı vermeyen bir yerel yönetim ile karşı karşıyayız' diyen Erdem," Bu takım Sayın Çerçioğlu'nun kendi öz evladı idi. Kendi öz evladını adeta ortada bıraktı. Hiçbir yerde yerel yönetim sahip çıkmadan spor kulüpleri başarı sağlayamaz. Kaldı ki bu takım Aydın Belediyesi tarafından kurulmuş bir takımdır. Sayın Çerçioğlu bu kulübe sahip çıkmalıdır. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi Aydınspor1923'e sahip çıkmalıdır. Bunu başaran ilçeler ve iller var. Gitsinler onlardan bu işler nasıl oluyor öğrensinler. Seçimler öncesinde Aydınspor 1923 üzerinden oy toplama amaçlı propoganda yapanlar şimdi takımı yalnız bırakıyorlar. Sayın Çerçioğlu seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmeli ve Aydınspor1923'e sahip çıkmalıdır." - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Aydınspor 1923 Erdem Aydın Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title