Haberler

Cami önünde dilenen dilenci, bir saatte 873 lira para topladı

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Yapılan çalışma kapsamında bir dilenci yakalandı. Dilencinin üzerinden çıkan parayı gören ekipler, şaşırıp kaldı. Dilencinin sadece cuma namazı sırasında 873 lira topladığı ortaya çıktı.

Elazığ'da zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bir dilencinin sadece cuma namazı süresince 873 lira toplaması, görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, parayı sayarken yoruldu.

DİLENCİLERE OPERASYON

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polisle iş birliği içerisinde dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, özellikle cami önleri ve insanların yoğun olarak kullandığı bölgeleri tercih eden dilenciler tek tek yakalandı.

BİR SAATTE 873 LİRA TOPLADI

Ekipler tarafından toplanan dilenciler, zabıta kontrol noktasına getirilerek arama yapıldı. Yapılan aramalarda sadece bir dilencinin üzerinden çoğu bozuk para olmak üzere tam 873 lira çıktı. Ekipler dilencinin üzerinden çıkan parayı saydıktan sonra işlem yaparak el koydu. Dilencilere ise kabahatler kanunundan işlem yaptı. Dilencinin 873 lirayı bir saatte topladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Operasyon Zabıta Elazığ Cami Yerel Haberler 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Özkan Bulut:

Bunların yüzünden gerçek ihtiyaç olanada vermeye korkuyor insan

46
4
yanıtYanıtla
Mahoni:

Hangi akla mantığa göre artık dışarı da duran dilencilere para veriyolar anlamiyorum

36
7
yanıtYanıtla
Alkurt:

INSANLARIN DUYGULARI ILE OYNAYACAKLARSA, DILENCILIK TAMAMIYLA YASAKLANSIN

28
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

DİLENMEK YALNIZ EMEKLİLERE SERBEST OLSUN

yanıt5
yanıt4
Huso Musu:

YAV YAZIKTIR HAFTADA 1 GUN 1000 TL TOPLASA NE OLUR GİDİN VERGİ VERMEYEN BUYUK BASLARLA UĞRASIN

7
14
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Öğretmenin ek dersinin on katı

12
3
yanıtYanıtla
Kayhan Ayhan:

Nedir bu ek ders sacmaligi...Zaten yarim.gun calisip tam maas aldiginiz yetmez mi...

yanıt1
yanıt0
mahalle sakini:

millet aç aç

4
4
yanıtYanıtla
Nilay Aslanoglu:

Açlıkla alakası yok gerçek ihtiyacı olan insan dilenmez gururludur bunlar arsız meslek edinmişler artık neyini anlamıyon

yanıt3
yanıt2
Nilay Aslanoglu:

Vermeyin şu silencilere para illa vermek istiyorsanız bildiğiniz ihtiyaçlı insanlara yardım edin kimsesiz çocuklar var okadar yurtlarda yaşayan onlara bağış yapın bişeyler alıp götürün çok sevap yüzleri gülsün ben artık hiçbir dilenciye para vermiyorum artık meslek edindiler çünkü bizden güzel hayat yaşıyorlar lüx arabalar apartmanlar daha neler neler

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title