Haberler

Egsiad'ın Pazarlama Eğitimi Tamamlandı

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD)’nin üyelerini pazarlama alanında uzmanlaştırmak amacıyla düzenlediği "Mükemmel Satış Sunumu ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı" konulu eğitim tamamlandı.

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD)'nin üyelerini pazarlama alanında uzmanlaştırmak amacıyla düzenlediği "Mükemmel Satış Sunumu ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı" konulu eğitim tamamlandı. Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

EGSİAD Akademi bünyesinde düzenlenen eğitimde pazarlamanın incelikleri Sektora İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık şirketi ortağı ve yöneticisi Uzman Eğitmen Serkan Usta tarafından anlatıldı. Serkan Usta, bir gün boyunca süren eğitimde kursiyerlere, satış sunumunun nasıl olması gerektiğini, tüketici davranışlarını, satın almada karar sürecinin nasıl gerçekleştiğini, yeni çağ kuramını, SWOT analizini, hedef kitle analizini, ağızdan ağıza pazarlamanın ne kadar etkili olduğunu ve pazarlama alanında bilinmesi gereken birçok konuyu uygulamalı olarak anlattı. Baştan sona interaktif biçimde kurgulanan eğitimde kursiyerler sürekli olarak eğitimin içine dahil edildi. İlk olarak teorik bilgilerle başlayan eğitimde Serkan Usta, kursiyerlerden sürekli olarak öğrendikleri bilgileri kullanarak kendi ürünlerinin sunumu yapmalarını istedi. Bu sayede kursiyerler öğrendikleri bilgileri direk olarak pratiğe dökme fırsatı buldu.

EGSİAD Akademi Koordinatörü Burak Toprakhisar, dernek olarak üyelerinin eğitimine büyük önem verdiklerinin altını çizerek "Bilginin çok kıymetli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Üyelerimizin maksimum seviyede bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Özellikle pazarlama gibi ticaretin temel taşlarından birinde bilginin önemi daha da artıyor. Bu gün derneğimizde pazarlama alanında oldukça önemli bir eğitimi gerçekleştirdik. Başından sonuna kadar dolu dolu geçen bir eğitimdi. Hocamız dünya çapında büyük firmalarla çalışan bir şirketin başında bulunuyor. Kendisinin bilgisi ve tecrübelerinden üyelerimizi faydalandırdığımız için çok mutluyum kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Eğitimin ardından kursiyerler sertifikalarını Uzman Eğitmen Serkan Usta'dan aldılar. EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer de Serkan Usta'ya gerçekleştirdiği başarılı eğitim için teşekkür belgesi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Usta Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title