Haberler

Eğitimde İşbirliği

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi arasında, ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenecek seminer, konferans gibi faaliyetlerle ilgili “Eğitimde İşbirliği” protokolü imzalandı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi arasında, ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenecek seminer, konferans gibi faaliyetlerle ilgili "Eğitimde İşbirliği" protokolü imzalandı.

Sakaryalı öğrenciler için bir dizi etkinliğin planlandığı işbirliği protokolünü İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Tüzünkan imzaladı.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi İstanbul Temsilciliğinden Gökhan Aracı ile Ortaöğretimden Sorumlu Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan'ın da hazır bulunduğu protokol imza töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, ortaöğretimde okuyan öğrenciler için meslek seçiminin ve üniversite tanıtımının çok önemli olduğunu belirterek, bu aşamada öğrencilerimizin üniversiteleri tanımaları ve doğru meslek seçiminde bulunabilmelerine katkı sağlamak amacıyla üniversitelerle eğitim ve kültür faaliyetleri alanlarında işbirliği yaptıklarını söyledi.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Murat Tüzünkan, kuruluşunun 25.yılını kutlayan üniversitelerinin, Sakarya'daki lise öğrencilerine yönelik "Üniversite ve Meslek Tanıtımı" etkinlikleri düzenleyeceklerini belirterek, geleceğin mesleklerini seçme noktasında öğrencilere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Eğitimde İşbirliği protokolü kapsamında öğrencilerin yanı sıra, öğretmenlere, yöneticilere ve velilere de çeşitli konularda eğitim seminerleri düzenlenecek. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Selim Yavuz Sandıkçı Sakarya Kıbrıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title