Haberler

Eğitimcilerden Dayanışma Kahvaltısı

Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş paylaşma, dayanışma, yardımlaşma ve dostluk duygularının hatırlanması amacıyla, ömrünün 45 yılını öğretmenlik mesleğine adayan Mefaret Hoşbay’ın organize ettiği “Dayanışma Kahvaltısı” Serdivan Hanedan Tesisleri’nde yapıldı.

Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş paylaşma, dayanışma, yardımlaşma ve dostluk duygularının hatırlanması amacıyla, ömrünün 45 yılını öğretmenlik mesleğine adayan Mefaret Hoşbay'ın organize ettiği "Dayanışma Kahvaltısı" Serdivan Hanedan Tesisleri'nde yapıldı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile ilçe milli eğitim müdürlerinin de destek verdiği Dayanışma Kahvaltısı programına; Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Aziz Ersoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaettin Dişli, Maarif Müfettişleri Başkanı Mehmet Emin Taşkın, Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Erol Afşar, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Servet Karaoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler katıldı.

Meslek hayatında binlerce öğrenci yetiştiren Mefaret Hoşbay'ın her anı eğitimle geçen yaşamından kesitlerin sunulduğu slayt gösterisi programa katılan davetlilere duygusal anlar yaşattı. Eğitim hizmetine Öğretmenim Etüt Merkeziyle devam eden Hoşbay yaptığı konuşmada, amaçlarının eğitime gönül veren dostlarla aynı sofrayı paylaşmanın yanında ihtiyaç sahibi öğrencilere akademik ve sosyal destek vererek onların başarılı ve mutlu bireyler olmalarına yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

Katılımcıların duygu ve düşüncelerini belirttiği "Dayanışma Kahvaltısında" yardımlaşma, paylaşma ve dostluğun bir gönül işi olduğuna vurgu yapılırken, bu duyguları yaşatıp böyle bir paylaşıma vesile olmasından dolayı Mefaret Hoşbay öğretmene teşekkür ettiler. Öğretmenlik mesleğinin öneminin yanında dayanışma ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı etkinlikten memnuniyetlerini ifade eden katılımcılar, bu tür programların daha sıklıkla yapılması görüşünü dile getirdiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yavuz Sandıkçı Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title