Haberler

Efelerli vatandaşlardan 'Ortadaki Oyun'a yoğun ilgi

Güncelleme:

Efelerli vatandaşlardan 'Ortadaki Oyun'a yoğun ilgiAYDIN Efeler Belediyesi, Pınarbaşı Açık Hava Etkinlikleri çerçevesinde Aktan Erkekli ve Veysel Diker'in performansıyla 'Ortadaki Oyun' adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Efelerli vatandaşlardan 'Ortadaki Oyun'a yoğun ilgi

AYDIN Efeler Belediyesi, Pınarbaşı Açık Hava Etkinlikleri çerçevesinde Aktan Erkekli ve Veysel Diker'in performansıyla 'Ortadaki Oyun' adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Efeler Belediyesi'nin düzenlediği Kültür ve Sanat Etkinlikleri birbirinden değerli sanatçıların sahnelediği tiyatro oyunlarını, yurttaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Pınarbaşı Açık Hava Etkinlikleri çerçevesinde 'Ortadaki Oyun' adlı tiyatro oyunu Efelerli sanatseverlerle buluştu. Oyuna Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, eşi Güneş Atay ile birlikte katıldı.

Veysel Diker'in yazıp yönettiği tek perdelik iki kişilik müzikli oyun, orta oyunu geleneğinin usta temsilcileri Altan Erkekli ve Veysel Diker'in performansıyla sahnelendi. Söz ve müziğin bambaşka bir atmosferde iç içe geçtiği güldürüyü izleyen vatandaşlar keyifli bir akşam yaşadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun sonunda Başkan Atay, oyuncular ve seyirciler arasından gönüllü bir vatandaş ile doğaçlama bir oyunculuk sergiledi. Başkan Atay'ın eğlenceli nikah kıyma sahnesi izleyenlerden tam not aldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Ünlü oyuncular Altan Erkekli ve Veysel Diker'e çiçek takdim edip, yaşattıkları keyifli zaman için teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Diker Efeler Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

Bakmadan Geçme

Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir? TYT İLE ALAN BÖLÜMLER NELERDİR? Hangi bölümler TYT ile alıyor? TYT ile alan bölümlerin puan listesi 2024! 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? YKS TYT Türkçe / yazım kuralı sorusunun cevabı ne? Türk tarihi, park isimleri, resmi heyet, bakan ve meydan büyük mü yazılır?
Seçime saatler kala Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı

Seçime saatler kala Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title