Haberler

Edremit'te Bayram Siyasetçileri Bir Araya Getirdi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle, ilk kez Kurban bayramı siyasetçileri bir araya getirdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle, ilk kez Kurban bayramı siyasetçileri bir araya getirdi. Halkın özlediği bir bayramlaşma yaşandı.

Öğretmenevi ve huzurevindeki resmi bayramlaşmanın yanı sıra Edremit Belediyesi'nde dışarıda düzenlenen bayramlaşma töreni de ilgi görürken, siyasetçilerin buluşmasına sahne oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak sırasıyla, Edremit Belediyesi, CHP ve MHP İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım beraberinde meclis üyeleri olduğu halde, AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu. CHP'nin ziyaretinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Edremit meclis üyeleri, partililer, vatandaşlar ile belediye eski başkanı Yunus Bozbey'de katıldı.

AK Partililerin, MHP ziyaretinde ise Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, partililer ile bayramlaştı.

Kadıköy'de de bayram coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Hasan Özel'in makamındaki bayramlaşma töreninde büyük izdiham yaşandı.

Bayram nedeniyle, AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Tüm oda başkanlarının hazır bulunduğu bayram ziyaretinde bir ilk yaşandı. Ardından oda başkanları da sırasıyla siyasi parti ilçe teşkilatlarına bayram ziyaretinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, halka hizmet için görev yaptıklarını, kırgınlıkların, küslüklerin kimseye bir şey kazandırmayacağını belirterek, "AK Parti ülkede huzur ortamının sürmesi için gece gündüz çalışıyor. Birileri de bu sürmesin diye çalışıyor. Huzursuzluk, kavga olsun istiyor. Bu bayramda her şey geride kalsın, yaşanan güzellikler her zaman devam etsin. İnsanımız hep huzurlu, mutlu olsun"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Harun Yüzüak Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title