Haberler

Dr. Ahmet Bozan, Askf Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

Adana Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Adana ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Bozan, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Adana Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Adana ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Bozan, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Adana Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenleyerek önümüzdeki Eylül ayı içerisinde yapılması beklenen ASKF Başkanlığı için aday olduğunu belirten Dr.Bozan, "Daha Güçlü Kulüp, Daha Güçlü Altyapı, Daha Güçlü ASKF için" bu göreve talip olduğunu söyledi. Kurulduğu günden bu yana amacı Amatör Spor Kulüplerine destek vermek ve korumak olan Adana ASKF'nin kuruluşunda pay sahibi olan kurucu kulüpleri anmadan geçemeyeceğini vurgulayan Bozan, "Sıtma Gücü, Denizli Spor, Sağlık Spor, Emek Spor, Karşıyaka Spor, Tahsilli Spor, Akkapı Spor, Topraksu Spor, PTT Ziyapaşa Spor, Anadolu Spor, Nisangücü, Havuzlubahçe, Narlıca Spor, Et Balık Spor ve Gençlerbirliği kurucu kulüplerimizi saygıyla anıyor; Adana ASKF'nin kurulmasında çaba gösteren büyüklerimizi selamlıyorum. Amatör spora büyük hizmetleri olan ve şu an aramızda olmayan başta Tahir Boğa başkanım ve değerli belediye başkanımız Ahmet Cevdet Yağ olmak üzere ebediyete intikal etmiş değerli büyüklerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

ASKF Başkan adayı Dr.Ahmet Bozan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda 3 dönemdir aktif olarak görev yapmaktayım. Gelinen bu noktada amatör spor kulüplerimizin sorunlarını bizzat sahada yaşayan, eksikliklerini gören ve bu eksikliklerinin çözümü için projeler üretecek; birliktelik ve beraberlik duygusunu ön planda tutacak "Daha Güçlü Kulüp, Daha Güçlü Altyapı, Daha Güçlü ASKF için" Adana ASKF Başkanlığı'na spor kulüplerimiz adına adayım. Bu adaylık süresince sizlerinde bizzat şahit olacağı gibi amatör spor camiasının birlik ve bütünlük içinde daha gür sesli ve daha etkili olması için ben ve arkadaşlarım çaba sarf edeceğiz. Şunu özellikle belirtmek isterim ki artık ben değil biz olacağız. Kulüp değil bir bütün olarak ASKF olacağız. İlerleyen günlerde projelerimizi ve düşündüklerimizi bu işin asıl sahibi olan kulüplerimize anlatmaya çalışacağız. Onların fikirlerine, düşüncelerine ve sorunlarına ortak olacağız." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Bozan Denizli Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title