Haberler

Döşemealtı Kent Meydanı'nda 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Yaptı

Güncelleme:

Döşemealtı Belediyesi’nin her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği Kent Meydanı iftar sofrasında 5 bin kişi aynı anda orucunu açtı.

Döşemealtı Belediyesi'nin her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği Kent Meydanı iftar sofrasında 5 bin kişi aynı anda orucunu açtı.

Kent Meydanı'nda Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar programına; Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, milletvekili adayları ve mahalle muhtarları katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkan Turgay Genç, iftara katılan herkese teşekkür ederek, "Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gece'mizde binlerce hemşehrimizle birlikte orucumuzu açtık. Geleneksel hale getirdiğimiz gönül soframıza katılan tüm Döşemealtılı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olması temennisiyle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Başkan Genç, iftar programının ardından Hacı Ramazan Altun Camii'nde vatandaşlara dondurma ve lokma tatlısı ikram etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

Döşemealtı İftar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title