Haberler

Diriliş Başkanlarından Ak Partiye Ziyaret

Diriliş Derneği Diyarbakır il ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Diriliş Derneği Diyarbakır il ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen, yöneticiler Suat Çağlayan, Tugay Yontürk, Diriliş Derneği Kayapınar İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Yüce ve Mahmut Ecer katıldı.

Ziyaretle alakalı açıklamada bulunan Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen, "AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk'e? Sur'daki olaylardan dolayı ilçede evleri yıkılan ailelere? gece gündüz demeden gerek gıda, giyim, yakacak, kira? yardımları konusunda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk. Yontürk'ün yaptığı çalışmaları basında çıkan haberlerden ve sosyal medya paylaşımlarından taktirle takip ediyoruz. Kendisi Diyarbakır'da çok konuşulan bir? yardımsever olarak tanınıyor. Allah razı olsun bu güzel insana çalışmalarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Yani düşenin dostu olmak her kese kısmet olmuyor binlerce mazlumun yanında olmuş kapısına gelene izzet ikramda bulunmuş işte bu dur insanlık önemli olan düşenin yanında olmak? onun için bizde ziyaret ettik, bizlere sıcak ilgi alakadar oldu" diye konuştu.

Ülkede huzur ve barışın bir an önce gelmesini de sözlerine ekleyen Özmen, "Yeter artık hiç kimsenin hakkı yoktur, insanlarımızın huzurunu kaçırmaya, artık göz yaşı istemiyoruz. Suriye, Irak'ta yıllardır bir kirli savaş? içerisindeler on binlerce insan? hiç yoktan öldürüldü olduğu canı sadece Allah alabilir kul alamaz vebali çok büyüktür, hiç kimsenin hakkı yoktur,? bir mazlumu öldürmeye, devletimiz ve hükümetimiz? halkımızı yalnız bırakmadı hep kucak açtı? halen yardımlar devam ediyor. Her zaman devletimizin yanındayız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ise, "Değerli Diriliş İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen ve? beraberindeki misafirlerin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, çok memnun oldum. Sur ilçemizde yaşanan sorunlar ve çalışmalarımız hakkında bilgi alış verişi yaptık samimi bir sohbetimiz oldu. Sur halkımız evsiz yuvasız kaldılar huzurları kaçtı ekmeğe muhtaç oldular? yazık günah değil mi savaşın zararı? var faydası yoktur. Kapımız her zaman herkese açıktır din dil ayırım asla yapmayız insan olan kim olursa olsun yeter ki? kapımıza gelsin bizler var oldukça gücümüz yettiği sürece halkımıza hizmet edeceğiz? halkımızın derdi bizim derdimizdir" dedi.

Ziyaret yapılan ikram ve çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Özmen Diyarbakır AK Parti AK Parti Yerel Haberler

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor

Cannes'a giden CZN Burak, hakkında yapılan yorumlara isyan etti

Cannes'a giden CZN Burak, hakkında yapılan yorumlara isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title