Haberler

Didim Belediyespor 5 Futbolcuya İmza Attırdı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde anlaştığı beş futbolcuya imza attırdı.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Didim Belediyespor, dış transferde anlaştığı beş futbolcuya imza attırdı.

BAL ekiplerinden Didim Belediyespor'da dış transferde anlaştığı futbolculara imza attırdı. İlçe Stadı'nda düzenlenen imza törenine Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Genel Kaptan Evren Ermurat, Yönetim kurulu üyesi Özer Çınar, Didim Belediyespor Antrenörü Alparslan Başkaya ile yardımcı antrenörler Mustafa Yağcı ile Memet Özdemir katıldı.

Didim Belediyespor dış transferde anlaştığı Çankırı Belediye Gençlik spor'dan Stoper Bahadır Can (23), Foça Belediyespor'dan stoper Aykut Demirtaş (25), Ortaca Belediyespor'dan Stoper Uğur Çakın (25), Çankırı Belediye Gençlik spor'dan orta saha Bilal Gündoğdu23) ve Tekirdağ Karadenizspor'dan sol açık Rahim Karaca'ya (21) imza attırdı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş İç transferde 4 futbolcuyla anlaşmalarının ardından dış transferde de anlaştıkları 5 futbolcuya imza attırdıklarını belirtip "Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz bazı futbolcular var. Onları da en kısa sürede imza attıracağız. Altyapıdan da 4 futbolcu A takımda olacak. Dış transferleri önümüzdeki hafta tamamlayıp takımımızı yeni sezona hazır hale getireceğiz. Amacımız belli; bu sene hedefimiz 3.lig ve bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Didim Belediyespor'un yeni futbolcuları ise başarı için Didim'e geldiklerini belirterek yönetimi mahcup etmeyeceklerini dile getirdiler.

İmza töreninin ardından futbolcular Kulüp yönetimi ve teknik yönetimle basına poz verdiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yağcı Altıntaş Çankırı Didim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title