Haberler

Deniz Yıldızı 2017 Tatbikatı

Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında Samsun’da bulunan TCG Preveze, TCG Yarbay Kudret Güngör ve TCG Osmangazi gemilerinin komutanları Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.

Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında Samsun'da bulunan TCG Preveze, TCG Yarbay Kudret Güngör ve TCG Osmangazi gemilerinin komutanları Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.

Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı kapsamında 2-3 Nisan 2017 tarihleri arasında Samsun'a liman ziyareti gerçekleştiren TCG Preveze Gemisi Komutanı Yarbay Murat Bozdağ, TCG Yarbay Kudret Güngör Gemisi Komutanı Yarbay B. Levent Şentürk ve TCG Osman Gazi Gemisi Komutanı Yarbay Mustafa Avar, Vali Vekili Mehmet Ali Karatekeli ve Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gemi komutanları ilk önce valiliği ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Vekili Mehmet Ali Karatekeli, ziyaretlerinden ötürü komutanlara teşekkür etti. Komutanlar ise Karatekeli'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

Gemi komutanları büyükşehirde

Valilik ziyaretinin ardından gemi komutanları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gemi komutanları ve Başkan Yılmaz birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Komutanların makam ziyareti sonrası gemilerin demirlediği limana giden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi. Şehit yakınlarına sarılarak sohbet eden Başkan Yılmaz, ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra gemiden ayrıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Deniz Yıldızı Osmangazi Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title