Haberler

Defne Belediyesi'nden 23 Nisan Etkinlikleri Kapsamında Satranç Turnuvası

Güncelleme:

Defne Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları turnuvada buluşturdu. Çocukların bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerini destekleyen Defne Belediyesi, satranç turnuvası düzenledi. Turnuva yoğun katılımla tamamlandı.

Defne Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları turnuvada buluşturdu. Çocukların bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerini destekleyen Defne Belediyesi, satranç turnuvası düzenledi. Turnuva yoğun katılımla tamamlandı.

19 ilden 500 sporcunun yer aldığı turnuva çekişmeli müsabakalara ve renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın açılış hamlesini Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel yaptı.

TURNUVA 3 GÜN SÜRDÜ

Üç gün süren turnuvanın sonunda kazanan sporculara ödüllerini Başkan Güzel, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Hayzaran, Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl temsilcisi Zekiye Yiğitbaşı, Defneli yöneticiler ve belediye meclis üyeleri verdi. Mücadele eden her sporcunun katılım belgesi aldığı turnuvada, 18 sporcuya kupa, 36 sporcuya madalya ve para ödülü verildi. Turnuvada toplam 13 bin Türk lirası para ödülü dağıtıldı.

"DEFNEMİZ, BİLGİ, BİRİKİM VE KÜLTÜR AÇISINDAN GELİŞMİŞ VE ÜST DÜZEYDE BEYİNLERE SAHİP BİR İLÇE OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA İSPAT ETTİ"

Güzel turnuvası sonrası düşüncelerini paylaştı. Turnuvaya ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzel, "Pandemi sebebiyle uzun süredir yapamadığımız ulusal düzeydeki bu turnuvaya yoğun ilgi olması bizi fazlasıyla memnun etti. Ayrıca bu alanda daha fazla eğilim göstermemiz gerektiğini bize net bir şekilde gösterdi. Defnemiz, bilgi, birikim ve kültür açısından gelişmiş ve üst düzeyde beyinlere sahip bir ilçe olduğunu bir kez daha ispat etti. Darısı daha güzel turnuvalara diyerek katılan ve dereceye giren tüm çocuklarımızı kutluyor, herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

İbrahim Güzel 23 Nisan Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title