Haberler

Cihanbeyli'ye Kapalı Pazar Alanı Yapımı Sürüyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Orta Anadolu’nun en kapsamlı ve fonksiyonel kapalı pazar alanının en kısa zamanda hayata geçirileceğini söyledi.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Orta Anadolu'nun en kapsamlı ve fonksiyonel kapalı pazar alanının en kısa zamanda hayata geçirileceğini söyledi.

Cihanbeyli'de halk pazarları artık sokak aralarında değil yapımına devam edilen kapalı pazar yerinde kurulacağını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Kale, kapalı pazar yerinde çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, pazarın en kısa sürede hizmete açılarak vatandaşın ve esnafın rahat bir ortamda alışveriş yapmasının sağlanacağını kaydetti. Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Başkan Kale, "Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, ilçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetler tamamen belediyenin kendi imkanları ile gerçekleştirdiği hizmetlerdir. Bu hizmetlerin devam edeceğine, dur durak bilmeden, katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim" dedi.

Tesisin yapılacağı alanla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı ile arazi takası işleminin tamamlandığını belirten Başkan Kale, projelendirme aşamasının tamamlanmasıyla birlikte toplam 8 bin 120 metrekarelik alanda inşaatın başladığını aktardı. Kapalı pazarın bitirilmesiyle Cihanbeyli'de bu konuda büyük bir eksikliğin giderileceğini belirten Kale, "Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılan Sentetik Çim Sahanın yanına inşa edilecek tesiste 8 adet iş yeri, 2 adet soğuk hava deposu,mescitler,bay-bayan tuvaletler, mevsimlik işçiler için düşünülmüş olan bayanlar için 12,baylar için 11 adet duş bölümleri, ekmek fırını gibi kısımlar yer alacak. Kapalı Pazar alanımız ilçe ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarında yazın sıcaktan, kışın yağmur ve kardan dolayı yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak daha modern ve daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak için yapılan projemizin tüm Cihanbeylili hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Konya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title