Haberler

CHP Torbalı'da Sandıklara Sahip Çıkacak

CHP Torbalı İlçe Örgütü önceki akşam Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısında sandık görevlisi partililerle bir araya geldi.

CHP Torbalı İlçe Örgütü önceki akşam Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısında sandık görevlisi partililerle bir araya geldi. Yaklaşık 800 partilinin katıldığı toplantıda, sandık görevleri hakkında hatırlatmalar yapıldı ve uyarılarda bulundu. CHP Torbalı İlçe Başkan Yardımcısı Av.Yağız Çalık'ın yaptığı sunumda görevli partililere sandık eğitimi verdi. Önemli hatırlatmalarda bulunan Çalık, sandıklara nasıl sahip çıkılacağı hakkında bir takım uyarılarda bulundu. Bilgilendirme toplantısının ardından, sandık görevlilerine görev kayıt evrakları dağıtıldı.

"MEYDANLARDA KAZANDIĞIMIZ SEÇİMİ SANDIKLARDA KAYBETMEYELİM"

Bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, CHP Torbalı Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Yağız Çalık ve çok sayıda partili vatandaş da katıldı. Sandık görevlisi partililerin mutlaka sandıklarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade eden CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Meydanlarda kazandığımız seçimi sandıklarda kaybetmemek için, görev aldığımız sandıkları terk etmeyelim, sandıklarımıza sahip çıkalım. Nasıl olsa önde gidiyoruz diye rehavete kapılıp sandıkları bırakırsak, aldığımız seçimi kaybederiz. Ülkenin geldiği durum ortada, bir oy bile çok önemli. Oylarımıza sahip çıkacağız" dedi.

YÖRÜK, "PARTİMİZİ VE SANDIKLARIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUM"

Daha önceki seçimlerde yaşanan olayları ve ihmalleri de anlatan Akpınar, sandık tespit tutanaklarının önemine vurgu yaptı. Akpınar'ın ardından söz alan Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu da, Belediye Başkanımız İsmail Uygur da, İlçe Başkanımız sayın Faruk Akpınar her yaptıkları konuşmada 'Ufuk Yörük'ü sizlere emanet ediyoruz' diyorlar. Bende bu akşam partimizi ve sandıklarımızı sizlere emanet ediyorum. Oylarımıza sahip çıkacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu. CHP Torbalı İlçe Örgütü önümüzdeki günlerde benzer bir toplantıyı da alan sorumluları ile gerçekleştirecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akpınar İsmail Uygur Torbalı Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title