Haberler

CHP'nin Kuruluşunun 89. Yıldönümü Etkinlikleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Teşkilatı, CHP'nin kuruluşunun 89'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında konferans düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Teşkilatı, CHP'nin kuruluşunun 89'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında konferans düzenledi.

Bir otelde düzenlenen konferansa; CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, CHP Gaziantep milletvekilleri, CHP eski İl Başkanı Ali Peri, Atatürk araştırmacısı ve Yazar Prof. Dr. İlknur Göntürk Kalıpçı, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan İl Başkanı Gökdağ, "Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 89'uncu yıldönümünü kutluyoruz. Son zamanlarda artan şehitlerimizden dolayı kutlamamızı daha mütevazi bir şekilde yapmaya karar verdik. Öncelikle hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Kutlama etkinliklerimiz kapsamında Eskişehir Milletvekilimiz Süheyl Batum ile Yazar İlknur Göntürk Kalıpçı'yı söyleşide bulunmaları için davet ettik. Bizleri kırmayarak buraya kadar gelen konuşmacı konuklarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gökdağ'ın konuşmasının ardından, etkinlikler kapsamında ilk olarak Milletvekili Süheyl Batum, "CHP ve Misyonu" konulu konferansta bulundu. Batum, gündeme ilişkin tüm konuları ele alarak çeşitli konularda katılımcılara bilgiler verdi. Batum'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Prof. Kalıpçı da, "Atatürk ve CHP" konulu konferans verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bedii Süheyl Batum Mehmet Gökdağ Gaziantep Yerel Haberler

title