Haberler

CHP'li Erkut; "Çarıklı Gönüllerde Yaşıyor"

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, ‘Çarıklı’ lakabıyla anılan merhum Milletvekili Selahattin Acar’ın gönüllerdeki yerinin hiç değişmediğini belirtti.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, 'Çarıklı' lakabıyla anılan merhum Milletvekili Selahattin Acar'ın gönüllerdeki yerinin hiç değişmediğini belirtti.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Mutlu Menderes'in vefatı nedeniyle 14 Ekim 1979 tarihinde yapılan ara seçimde Adalet Partisi'nden milletvekili seçilen rahmetli Selahattin Acar'ın renkli kişiliği ile hala gönüllerde yaşadığını söyledi. Erkut, Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan ve merhum Selahattin Acar'ın isminin verildiği düğün salonunun açılışına katıldı. Dr. Ferda Çağlar Erkut açılış sırasında Selahattin Acar'ın oğlu Mustafa Acar ve aile bireyleriyle bir süre sohbet etti. 'Çarıklı' lakabıyla anılan Selahattin Acar'ın köylüsü olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Merhum Selahattin Acar'nın Dualar köyünden başlayan siyasi yaşamı tüm ülkeye yayılmıştır. Merhum Selahattin Acar, siyasette ve sosyal yaşamda bir devlet adamının nasıl olunacağını normal hayatında ve milletvekili olarak görev yaptığı süreçte bizlere göstermiştir. Sadece 11 ay süren Milletvekilliği döneminde Aydınımıza, Nazillimize kazandırdıkları ortadadır. Kendisini şükran ve rahmetle anıyoruz" dedi.

'30 MART'TA CHP RÜZGARI ESECEK'

Dr. Ferda Çağlar Erkut açılış töreninde CHP Nazilli Belediye Başkan Adaylığı nedeniyle tebrikleri de kabul etti. Açılışa katılan davetlilerle bir süre sohbet eden Erkut, kendisine iyi dilek temennilerini ileten vatandaşlarla sohbet ederek, teşekkür etti. Dr. Ferda Çağlar Erkut, 2014 Mart'ında sadece Nazilli'de değil, tüm Aydın'da, Ege'de ve Türkiye'de bir Cumhuriyet Halk Partisi rüzgarı eseceğine işaret etti. Erkut, "Demokrat, çağdaş, rant yaratmayan, herkesi kucaklayan, KOBİ'leri destekleyen, iş alanları yaratan, işçisiyle, köylüsüyle, memuruyla, esnafıyla barışık, gençlikle kol-kola, omuz-omuza, çevreci, kültür, sanat ve spora önem veren bir Nazilli için Belediye Başkanlığı'na talip oldum. Nazilli'ye bir kadın elinin değmesinin zamanı geldiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

'KAZANACAĞIMIZA İNANARAK YOLA ÇIKTIK'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, tek başına değil, 'ben' diyerek değil, hep birlikte, 'biz' diyerek kazanacağı bir seçimin arifesinde olduğuna dikkat çeken Dr. Ferda Çağlar Erkut, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin daha önceki seçimlerden farklı olduğunu kaydetti. Erkut, "Aydın artık büyükşehir oldu. Bu seçim Nazilli ile birlikte Aydın ilinin seçimi olacaktır. Azalarak değil, çoğalarak, dayatarak değil, ikna ederek, uzaklaştırarak değil, kucaklayarak, hepsinden daha önemlisi ise kazanacağımıza inanarak yola çıktık" dedi. Nazilli'nin en büyük sorununun işsizlik olduğuna işaret eden Erkut, "Bir gerçek var. Nazilli kaderine terk edilmiş bir noktada duruyor. İnşallah Nazilli'nin bu kaderi önümüzdeki yerel seçimlerde değişecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çeçioğlu'yla birlikte Aydın'ın tüm ilçeleri eşit ölçüde hizmet görecek ve kalkınacak" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ferda Çağlar Erkut Selahattin Acar Nazilli Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title