Haberler

CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin Açıklaması

Van’a inceleme ve temaslarda bulunmak üzere giden CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Türkiye’nin farklı kültürel zenginlikleri ile var olduğunu söyledi.

Van'a inceleme ve temaslarda bulunmak üzere giden CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Türkiye'nin farklı kültürel zenginlikleri ile var olduğunu söyledi.

İl Başkanı Zengin, "Van ve civar ilçelerine giderek yöre halkının yaşamını yakından inceleyerek bölgelerde temaslarda bulunduk. CHP İl Başkanları olarak kalabalık bir gurupla bölgede yaşanan sıcak gelişmeleri yakın şekilde inceleme ve görme fırsatına sahip olduk. Van'da meydana gelen terör saldırısı sonrasında şehit polis Ferhat Arslan'ın ailesini ziyaret ettik"dedi.

Van CHP İl Başkanlığının koordinesinde STK Temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyleyen İl Başkanı Zengin,"STK Temsilcileri bölgede güvenlik sorununun olduğunu bizlere iletti. Bölge halkını yakından tanımadan bir çok problemin üstesinden gelmek zor. Van ve ilçelerinde parkta oturan çocuktan kahvehanede oturan insana kadar toplumun farklı zenginlikleri ile bir ara da sohbet etme imkanı yakaladık. Tarihi ve turistik bölgeler de gezerek bölgenin zenginliklerini görme imkanını hep birlikte yakaladık. Bizlere bölgede oluşan bir kısım sorunların hala çözülemediği ve bu sorunların çözümleri için beklenildiği ifade edildi. Bölge insanı bizlere sorunlarını anlatırken bizlerde onlara CHP'nin çözüm önerilerini anlattık. Bizlerden heyet olarak bölgede daha etkin çalışmalar yapmamız gerektiği söylenildi."diye konuştu.

İl Başkanı Zengin, Van ile başlattıkları gezi ve inceleme programlarının farklı illerde devam edeceğini belirtti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

title