Haberler

Çerkezköy 52 Ordulular Derneği'ne Görkemli Açılış

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi.

Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gerçekleştirilen görkemli bir açılışta Yıldırım Beyazıd Mahallesi Tarım Sokak No: 43 adresinde açıldı. Açılışa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Sami İkizler, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, belediye meclis üyeleri, dernek temsilcileri, Ordulular ile çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin açılış kurdelesinin kesilmesi öncesinde Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan bir konuşma yaptı. Derneklerin asli görevlerinden bahseden Ayhan Bayhan "Dernekler, sevinçlerin olduğu kadar kederlerin ve hüzünlerin paylaşıldığı yardımlaşmanın ön planda olduğu yerlerdir. Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kuruluşunda katkısı olanlara teşekkür ediyorum, hayırlı olsun." Diye konuştu.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, dernek açılışında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek "Tekirdağ'da hepimiz Tekirdağlıyız. Ancak, geldiğimiz yerleri de unutmamamız gerekiyor. Özellikle geldiğimiz yerlerin kültürlerini unutmadan yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu kültürler de en iyi şekilde dernekler aracılığıyla gelecek nesillere aktarılabilir. Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de Çerkezköy'de başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum." İfadelerini kullandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de açılışta bir konuşma yaptı. Orduluların Çerkezköy'de en önde gelen unsurları arasında yer aldığını ifade eden Ali Ertem, "Ordulular Çerkezköy'de birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşıyorlar. Bundan sonra da aynı şekilde yaşamalarını temenni ediyorum." Dedi. 'Çerkezköy'de şimdiye kadar Ordulu bir derneğin olmaması Orduluların ayıbıdır.' Diyerek sözlerini sürdüren Başkan Ertem "Artık yeni bir dernek kuruldu. Bu dernek çatısı altında sevinçte, kederde, hüzünde, yardımlaşmada bir Çerkezköylülük bilinci oluşturmanızı diliyorum. Yapacağınız faaliyetlerde de örnek oluşturacağınıza inanıyorum." Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Yaşar ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri misafirleriyle yakından ilgilendi. İkramın ardından program sona erdi.

Metin Yaşar'ın başkanlığında Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde Erol Esen ile Sami Dinç başkan yardımcısı, Selami Akar sayman, Cesur Köken sekreter olarak görev yaparken Eray Danacı, Mehmet Memiş, Murat Arslan ile Ali Türkmen yönetim kurulunda yer alıyor.

10.12.2012 09: 48: 58

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Dalgıç Çerkezköy Ali Ertem Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title