Haberler

Çaycuma Tso Yönetimi Vali Ali Kaban'ı Ziyaret Etti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Vali Ali Kaban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Vali Ali Kaban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Akcan ve Murat Çarşanbalı ve Genel Sekreter Alper Püren katıldı. Ziyarette Vali Ali Kaban'a yeni görevinde başarılar dileyen Çaycuma TSO yöneticileri hem Çaycuma hem de Oda olarak yapılan çalışmalarla ilgili bilgi de verdiler. Ziyaret sonrasında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsik şunları söyledi: "Valimize hem hoşgeldiniz demek, hem yeni görevinde başarılar dilemek istedik. Bu vesile ile kendisi ile hem tanıştık hem de Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası olarak kurumumuzu, yaptıklarımızı kendisine anlattık. Zonguldak için önemli çalışmaların yapılacağı şu dönemde kurum olarak biz de üzerimize düşeni yapacağımızı ifade ettik. Kendilerine bir kez daha başarılar dilerim." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ergün Çelik Zonguldak Ali Kaban Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title