Haberler

CAP, Naksan Holding'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

ABD'li ünlü düşünce kuruluşu CAP, Naksan Holding Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Suriye ve Gaziantep'in sosyal, kültürel, ekonomik yapısını incelemek üzere gelen ABD'li ünlü düşünce kuruluşu CAP, Naksan Holding Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) misafiri olarak Gaziantep'e gelen ABD'li düşünürler, Naksan Holding'i ziyaret etti. Naksan Holding protokol binasında yapılan toplantıya; CAP Başkanı Tom Perriello, CAP Başkan Yardımcısı

Winnie Stachelberg, CAP Kıdemli Uzmanı Michael Werz, HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, Tuskon ABD Temsilcisi Hakan Taşcı'nın yanı sıra Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Nakıboğlu, Taner Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu Danışmanı Yavuz Akyol katıldı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "CAP Düşünce Kuruluşu yapmış olduğumuz çalışmaları ve faaliyetleri görmek için Gaziantep'e geldiler. Ziyaret her iki taraf için de olumlu geçti ve fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Nakıboğlu, heyete Gaziantep ekonomisiyle ilgili bilgiler vererek, "Türkiye ekonomisine baktığımız zaman Gaziantep her zaman Türkiye'nin en az iki katından fazla büyüme gösteriyor. Suriye ile Gaziantep'in yaşanan iç savaş öncesi ticari ilişkileri çok iyi durumdaydı. Bu savaş olmasaydı büyüme oranlarımız daha iyi olacaktı. İşin ekonomik boyutu dışında Suriye ile tarihe dayalı komşuluk, dostluk ve akrabalık bağımız var. Komşumuzda olan bu iç savaş bizleri üzmüştür" diye konuştu.

Öte yandan, Osman Nakıboğlu ABD'li misafirlerine, Gaziantep el sanatları içerisinde özgün yeri bulunan bakır işleme fincan hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Taşcı Gaziantep Türkiye Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title