Haberler

Burhaniye'de Diyabet Semineri Düzenlendi

Burhaniye'de diyabet semineri düzenlendiBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi Başhekimliği, Reha Yurdakul Kültür Merkezinde hekimler ve diyetisyenlerle diyabetlileri buluşturdu.

Burhaniye'de diyabet semineri düzenlendi

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi Başhekimliği, Reha Yurdakul Kültür Merkezinde hekimler ve diyetisyenlerle diyabetlileri buluşturdu. Diyabetlilerin beslenmeleri ve yapmaları gereken egzersizler uzun uzun anlatılırken, katılımcılar konuşmacılara teşekkür etti.

Diyabet Haftası nedeniyle düzenlenen semineri, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile Meclis Üyesi Galip Yardımcı ve Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Yalçın Vurupalmaz, Başhekim Yardımcısı Dr.Hamit Çetin ve Kızılay Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çeledi de izledi. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hayri Üstün Arda, diyabetin belirtileri ve diyabetlilerin dikkat etmeleri gereken kuralları anlatırken, diyetisyen İlyas Cengiz'de diyabetlilerin beslenmede dikkat edecekleri kuralları anlattı. Psikolog Ayşegül Ener, diyabetin getirdiği psikolojik sorunları masaya yatırırken, hemşirelerde insülin yapımı sırasında dikkat edilecek kuralları anlattı. Semineri izleyen vatandaşlar, yararlı bulduklarını anlatırken, tekrarlanmasını istediler. 2000 yılından bu yana diyabetli olduğunu anlatan Şenol Torlak, "Çok yararlı bir seminer oldu. Bilmediklerimizi öğrendik. Düzenleyenlere teşekkür ediyorum" dedi. Hafize Yardım da, "1996 yılından bu yana diyabetliyim. Çok yararlı oldu. Bilgilendik. Bu tür etkinliklerin daha sok yapılmasını istiyorum" dedi. Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yalçın Vurupalmazda "Burhaniye Devlet Hastanesi olarak, doktorumuzla, diyetisyenimizle ile psikolog ve hemşirelerimizle insanlarımızı bilgilendirdi. Amacımız diyabet konusunda farkındalık oluşturmaktır. Katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi. İş Hastalıkları Uzmanı Dr. Hayri Üstün Arda da, "Diyabet haftası nedeniyle seminer yaptık. Diyabet hastaları farklı insanlar değildir. Sağlıklı beslenme ve egzersizlerle şekeri dengeleyebilirler. Bunu anlatmak için seminer düzenledik. Diyabetlileri bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reha Yurdakul Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 2 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 2 Haziran burç yorumları nedir? Lewandowski kaç yaşında, bu sene kaç maç yaptı, kaç gol attı?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title