Haberler

Bozüyük TSO'da Görev Dağılımı Tamamlandı

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, TSO'da yapılan organ seçimlerinin ardından görev dağılımı da gerçekleştirildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) öncesi gün yapılan organ seçimlerinin ardından görev dağılımı da gerçekleştirildi. Buğra Levent'in Yönetim Kurulu Başkanlığı yapacağı yeni yapılanmada, Ayhan Ersoy ve Hasan Öksüz Başkan Vekili, M. Doğan Tunç ise Meclis Başkanlığı görevini yürütecek.

Pazar günü meclis üyelerinin katılımı ile yargı gözetiminde yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile TOBB Genel Kurulu Delegesi ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi.

Yapılan seçim sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan vekilliklerine Ayhan Ersoy ve Hasan Öksüz, Yönetim Kurulu Muhasip üyeliğine Hakan Bakıcı ve Yönetim Kurulu üyeliklerine Mete Ayaz, Murat Köftecioğlu ve Veli Çelik seçildi.

Ardından meclis divanı, meclis başkanı, başkan yardımcıları ve katip üye seçimleri de yapıldı. Seçim sonrasında Meclis Başkanlığına Mehmet Doğan Tunç, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Ali Aytaç ve Garip Öğe, Meclis Katip üyeliğine Fatih Koç seçildi. TOBB Genel Kurul delegeliğine ise Murat Şeker seçildi. Disiplin Kurulu üyeliklerine; Osman Rusçuk, Burhan Hacıoğlu, Recai Aksu, Nurcan Özçakır, İsmail Yavaş ve Kısmet Turan görev aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Doğan Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title