Haberler

Birincioğlu, Tübitak'tan Proje Desteği Alan Öğretim Üyelerini Ağırladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, TÜBİTAK’tan proje desteği almaya hak kazanan öğretim üyelerini ağırladı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, TÜBİTAK'tan proje desteği almaya hak kazanan öğretim üyelerini ağırladı.

TÜBİTAK ARDEP Proje Başvuru Sistemi tarafından yapılan değerlendirmenin ardından 1001, 1005 ve 3501 Programlarının 2014 Mart dönemi sonuçları açıklandı. 10'u öğretim üyelerine, 6'sı da öğrencilere ait toplam 16 projenin TUBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanması üzerine, ADÜ Rektörü Birincioğlu proje yürütücülerini ağırladı. ADÜ Rektörlüğü Toplantı Salonu'nda proje desteği almaya hak kazanan öğretim üyelerini kabul eden Birincioğlu, ADÜ'nün birçok projede yer almasından dolayı proje sahibi öğretim üyelerine teşekkür etti. Proje yürütücüleri de Rektör Birincioğlu'na projelerin içerikleri ve konuları hakkında kısa bilgiler verdi.

Proje yürütücülerini tebrik ederek önümüzdeki dönemde de aynı başarıları beklediklerini kaydeden Rektör Birincioğlu, "Projelerde görev alan öğrenciler akademik hayatlarında önemli bir adım atmış olacaklardır. Öğretim üyelerimiz de bilim adamı olma yolunda bu tür girişimlerle iyi mesafeler katederek kendilerini geliştireceklerini güvenimiz sonsuz. Projeyi hazırlayan ve yürüten öğretim üyelerimize ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarını devamını diliyoruz" dedi.

16 PROJE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

ADÜ Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin hazırladığı 5 adet proje TAGEM tarafından desteklenmeye hak kazanırken Fen Edebiyat Fakültesi 3. Sınıf Biyoloji Bölümü öğrencilerinin 4 adet projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Eğitim Fakültesi'nden bir adet, Veteriner Fakültesinden 2 adet ve Tıp Fakültesi'nden de 2 öğretim üyesi iki de öğrencinin hazırladığı projeler de TÜBİTAK tarafında desteklenecek olan projeler arasında yerini aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Birincioğlu Tübitak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title