Haberler

Bilgievi'nde Yerli Malı Haftası Kutlandı

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle, Adapazarı Belediyesi Bilgievi öğretmen ve öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle, Adapazarı Belediyesi Bilgievi öğretmen ve öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Küçük yaşlarda tutumlu olmak ve yerli malı kullanmanın ekonomik açıdan öneminin aktarıldığı etkinlikte öğrencilere yerli malı kullanımının sağlık açısından da faydaları anlatıldı. Tutumlu olmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin anlatıldığı programda öğrenciler evde annelerine hazırlattıkları yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Yerli malı kullanımının ülke ekonomisindeki önemi, küçük yaşlarda tutumlu olma ve yerli malı kullanmanın sağlık ve ekonomik açıdan öneminin vurgulandığı etkinlikte, velilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yöresel yemekler ikramı yapıldı.

TUTUMLU OLMAK

Adapazarı Belediyesi Bilgievi'nde düzenlenen "Yerli Malı Haftası" programına Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer de katıldı. Yerli Malı kullanımının önemini anlatan Sezer, "Yerli Malı Haftası çocuklarda yardımlaşma, paylaşma duygusunu ve tutumlu olmayı pekiştiriyor. Tutumluluk küçük yaşlarda çocuklarımıza aşılanmalıdır. Ders araçlarını, giysilerini, harçlığını tutumlu kullanan; boşa akan suyu, gereksiz yanan lambayı kapatan çocuklar, bu güzel alışkanlıklarını büyüdükleri zaman da devam ettirir. Bu manada amacımız, çocuk ve gençlerimizi her alanda eğitim, sosyal ve sportif alanlarda eğiterek yarınların Türkiye'sinin inşasına hazırlamaktır." diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Sezer Adapazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title